Zeeland

Meer dan 20 Zeelandse winkels open voor bestellen en afhalen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Goed nieuws voor mensen die de producten uit de Zeelandse winkels zo gemist hebben. Bij in totaal 22 Zeelandse winkeliers is het namelijk mogelijk om je producten te bestellen en in de winkel op te halen.

“Sinds de nieuwe RIVM-regels het toelaten om de winkels open te hebben voor afhalen, zijn we aan de slag gegaan”, vertelt Jort van Erp van de Zeelandse winkeliersvereniging. “Elke winkel heeft zijn eigen mogelijkheden, maar het principe is overal hetzelfde. Je kunt je bestelling per telefoon of per mail doorgeven. De winkelier zorgt ervoor dat jouw bestelling gereedgemaakt wordt, waarna je binnen het afgesproken tijdspad de producten op kunt halen. Betalen doe je vervolgens gewoon in de winkel. Natuurlijk het liefst contactloos.”

De Zeelandse Ondernemersvereniging (ZOV) heeft een flyer opgesteld met alle deelnemende winkeliers met hun contactgegevens. “Of het nu gaat om dagelijkse boodschappen, afhaalmaaltijden, kappersproducten, bloemen, kleding of voor producten in en rond het huis… de Zeelandse winkeliers staan voor je klaar. Natuurlijk kan hier iedereen uit de regio bestellen en afhalen. Op onze facebookpagina en op www.zeelandseondernemersvereniging.nl staan ook alle deelnemers vermeld", geeft Jort aan.

De bestel- en afhaalmogelijkheid blijft beschikbaar zolang de winkels niet geheel open mogen.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties