Zeeland

Max Verstappen promoot Jumbo Racedagen in nieuwe commercial

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

Autocoureur Max Verstappen speelt vanaf deze week weer de hoofdrol in een reclame campagne van Jumbo. De commercial promoot de “Jumbo Racedagen driven by Max Verstappen”. Klanten van Jumbo kunnen vanaf 25 april bij aankoop van diverse actieproducten gratis duinkaarten krijgen voor dit grootste familie race-evenement van Nederland.

De Jumbo Racedagen vinden dit jaar voor de derde keer plaats op eerste en tweede pinksterdag op het circuit van Zandvoort. Vorig jaar trok het evenement ruim 100.000 bezoekers.

Jumbo is ruim 6 jaar de trotste sponsor van Max Verstappen. Afgelopen twee jaar speelde Max al een hoofdrol in de campagnes van Jumbo. Zo was de spaaractie waarbij klanten een limited edition model auto van de Formule 1 bolide van Max Verstappen konden sparen, een groot succes. Frits van Eerd, CEO van Jumbo, over de nieuwe campagne met Verstappen: “We zijn erg trots op Max en weten dat heel veel klanten dat ook zijn. Met deze actie maken we de Formule 1 en Max toegankelijk voor een breed publiek.”


Over Jumbo Supermarkten
Jumbo telt momenteel zo'n 580 winkels, waaronder drie Foodmarkten. Ook zijn er bijna 350 Pick Up Points waar klanten hun online bestellingen kunnen ophalen en bezorgt de supermarktketen boodschappen aan huis. In alle winkels én online wordt de unieke Jumbo formule gevoerd (beste service + grootste assortiment x laagste prijs) en kunnen klanten vertrouwen op de 7 Zekerheden. Door de klant altijd centraal te zetten, is het familiebedrijf één van de best gewaardeerde supermarktketens. Niet voor niets is Jumbo al zestien keer door GfK uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Door de overname van Super de Boer in 2009 en C1000 in 2012 is Jumbo uitgegroeid tot het tweede supermarktbedrijf van het land. Bovendien heeft Jumbo begin 2016 de foodserviceformule La Place overgenomen. In mei 2017 opende Jumbo het nieuwe concept Foodmarkt City by Jumbo. Hierin combineert het concern elementen van de reguliere Jumbo winkels, Foodmarkt én van restaurantketen La Place op het gebied van lekker en dagvers eten en drinken uit eigen keuken en bakkerij voor het ontbijt, de lunch en avondeten. Voor meer informatie zie www.jumbo.com 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties