Zeeland

@MOOS

Maashorst Ondernemers ontmoeten elkaar 29 oktober in D'n Brouwer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

MAASHORST - Leden én niet-leden kunnen de Maashorst Ondernemers leren kennen tijdens de ontmoetingen die gefaciliteerd worden op de laatste vrijdagmiddagen van de maand. “Wij leren de ondernemers in het gebied graag kennen. @MOOS voorziet in de behoefte elkaar weer te ontmoeten met concrete uitwisseling van kennis met extra klanten en groei in je business als gevolg. Wees welkom!”, laat het bestuur weten. Vrijdag 24 september vond de eerste editie van @MOOS plaats in Heesch en vrijdag 29 oktober staan de deuren van Herberg d’n Brouwer (foto) in Zeeland open om geïnteresseerden te ontvangen. Naast bestuurslid Rian van Schijndel is Roos Griffioen, woordkunstenaar en eigenaresse van Roos Raakt, in ieder geval aanwezig.

“Rendement realiseren in een netwerk doe je zelf. Je moet zelf de stap zetten, naar een ontmoeting komen en eruit halen wat er in zit. Dat zagen we afgelopen week ook bij de ledenbijeenkomst van Maashorst Ondernemers die werd georganiseerd bij Restaurant Clemens. Er werden veel afspraken gemaakt door de leden onderling voor meer informatie. Restaurant Clemens ook lid van het netwerk was een geweldige gastlocatie ook”, complimenteert het bestuurslid de gastvrije locatie.

De leden van de club wisselen kennis uit tijdens de informele ontmoetingen, die er door het hele jaar heen georganiseerd worden voor Maashorst Ondernemers, zij gaan met gemak de gemeentelijke grenzen over. “Want de grenzen zijn er vooral voor de regelgeving, maar samenwerkingen zijn grenzeloos, letterlijk en figuurlijk. Mooie gesprekken met elkaar en verhalen van ondernemers over hun bedrijf geven je energie en zorgen voor inspiratie voor je eigen ondernemen.”

Meer informatie: www.maashorst-ondernemers.nl/moos-nodigt-je-uit.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties