Zeeland

Op donderdag 25 januari

Luxe-prijzenbingo Ambianz: spannend avondje uit met vriendinnen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Het is inmiddels niet meer weg te denken op de evenementenkalender van Ambianz Zeeland: de Luxe-prijzenbingo. Na enkele zeer succesvolle edities in 2016 en 2017, is het donderdag 25 januari weer zo ver in het bruisende event- & partycenter aan de Kerkstraat. Maak je op voor een avondje uit (ladies only) boordevol lol, spanning en luxe prijzen. Wil je samen met al je vriendinnen verzekerd zijn van een plekje op deze supergezellige avond, bestel dan snel je kaarten op www.ambianz.nl.  

In event- & partycenter Ambianz vindt op 25 januari weer de Luxe-prijzenbingo plaats.

Bingo is al lang geen spelletje meer uitsluitend voor grijze bejaarden. Het concept van de Luxe-prijzenbingo is de laatste jaren uitgegroeid tot een ware rage voor jonge en trendy vrouwen die houden van een gezellig avondje uit met vriendinnen. Een avond waar veel gelachen wordt én waar prachtige prijzen zijn te winnen. Geen vleespakketten, pakken koffie of afwasborstels, maar prijzen in het luxueuzere segment. Een greep uit het prijzenpakket: 60 flessen Hugo, een prachtig horloge van Michael Kors en diverse kledingbonnen van VIVE Boutique in Uden. En wat te denken van de spectaculaire hoofdprijs: een waardebon van maar liefst 1000 euro van Snuf & Shoe Concept Store in Schaijk.

Acht bingorondes
De Luxe-prijzenbingo in Ambianz is een avondvullend programma. Na een heerlijk welkomstdrankje volgen acht bingorondes. Tijdens iedere ronde zijn er drie fraaie prijzen te winnen.

Bestel snel je tickets
De zaal opent donderdagavond 25 januari om 18.45 uur, de bingo start om 19.30 uur. Deelname staat uitsluitend open voor vrouwen en kost 30 euro per persoon. Kaarten zijn te bestellen op www.ambianz.nl. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.


Over Ambianz
'Bijzonder feest, bijzondere locatie', zo luidt het motto van Event- & Partycenter Ambianz in Zeeland. In een unieke en sfeervolle setting, midden in het centrum, zijn de mogelijkheden eindeloos. Van openbare en particuliere feesten en bruiloften tot zakelijke bijeenkomsten, presentaties en lezingen, alles is mogelijk bij Ambianz. Met zes verschillende zalen, elk met hun eigen allure, is ieder event volledig naar wens in te vullen en aan te kleden. Harold van Tiel en zijn team staan erom bekend alle gasten een zeer welkom gevoel te geven en elke avond geslaagd af te sluiten. Kijk voor meer info op www.ambianz.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties