Zeeland

Vijfgangen-verrassingsmenu op Valentijnsdag 14 februari

Love is in the air bij D'n Brouwer

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Op vrijdag 14 februari is het weer Valentijnsdag. Dé dag om je geliefde eens lekker in de watten te leggen en te trakteren op een heerlijk diner. Ook bij herberg D'n Brouwer in Zeeland geldt deze dag: Love is in the air! Het restaurant aan de Kerkstraat pakt op Valentijnsdag extra uit met een culinaire avond waarbij je met z'n tweetjes in een romantische sfeer kunt genieten van een vijfgangen-verrassingsmenu.

Kosten voor dit romantische en culinaire avontuur bij herberg D'n Brouwer bedragen 34,50 per persoon. Een bijpassend wijnarrangement (4 gangen) kost 14,50 per persoon. Reserveer snel via info@herbergdenbrouwer.nl of 0486-450886, want het aantal plaatsen is beperkt. De culinaire avond begint om 17.30 uur.

Biergenietersavond
Twee weken eerder, op vrijdag 31 januari, kunnen bierliefhebbers weer hun hart ophalen bij D'n Brouwer. Dan staat namelijk weer een editie van de Biergenietersavond op het programma. Supergezellig met vrienden, familie of kennissen. Deze editie staat in het teken van de Texelse Brouwerij. "We hebben speciaal voor deze avond een paar heerlijke bieren geselecteerd en daarbij serveren wij een overheerlijk Texels delicatessenplankje", vertelt Koen van Summeren, de bierkenner van D'n Brouwer."
Tijdens de Biergenietersavond mag je maar liefst zes bieren proeven voor 15 euro per persoon. Je kan op de avond gewoon binnenlopen in het café.

Bierpongtoernooi
Op zaterdag 1 februari vormt D'n Brouwer weer het decor voor de officiële Zeelandse bierpongkampioenschappen. Er is een heren- en damestoernooi. Aanvang is om 19 uur en inschrijven kan via de flyer in het café of via Facebook (inschrijfgeld van tevoren betalen). De teams worden verdeeld over acht heren- en vier damespoules (5 teams per poule).

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties