Zeeland

Ran-D, Sjieke Bazen en Elstars uit Zeeland beklimmen podium in eigen dorp

Lokale helden kijken uit naar Halfvastenfeesten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Met klinkende namen op het affiche als André Hazes, Dyna, Raymon Hermans, Stef Ekkel, John West en Freddy Moreira belooft de elfde editie van de jaarlijkse Halfvastenfeesten weer een fantastisch spektakel te worden. Als klap op de vuurpijl beklimmen op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart ook enkele toppers van eigen Zeelandse bodem het immense podium. Hardstyle-grootheid Ran-D en de razend populaire feestact Sjieke Bazen kijken reikhalzend uit naar de kick-off van het festivalseizoen. “Ik verwacht dat er een hoop bekenden komen.”

Sjieke Bazen.

Feestact Sjieke Bazen, met Zeelander Jack van den Elzen in de gelederen, speelt tijdens de Halfvastenfeesten een thuiswedstrijd. Bij een optreden van Sjieke Bazen zit de sfeer er vanaf de eerste minuut goed in. Met hun muzikale kunsten breekt dit trio de tent helemaal af.

'Supercool'
Nog zo’n held van Zeelandse bodem is Randy Wieland, beter bekend als Ran-D. De sympathieke DJ/producer geldt wereldwijd als een van de toonaangevende hardstyle-acts, maar is binnenkort dus te bewonderen in zijn woonplaats. “Ik kijk er oprecht naar uit om op de Halfvastenfeesten te staan”, vertelt Randy. “Ik heb er een paar keer eerder gedraaid en ben trots dat ik de hardstyle mag representeren in mijn eigen dorp. Echt supercool! Ik verwacht dat er een hoop bekenden komen luisteren.”

Ook de plaatselijke meidengroep Elstars krijgt een podium tijdens de Halfvastenfeesten. De 15 enthousiaste dames maakten onlangs een dijk van een carnavalskraker: 'Vatte Wa Ge Lust'. Na hun megasuccesvolle cd-release in D’n Brouwer staan de Elstars te popelen om hun zangkunsten te vertonen aan een nóg groter publiek. “Halfvasten is een echt Zeelands feest waar we zelf ook al jaren komen. Best een beetje spannend, maar ontzettend leuk dat we daar met de Elstars mogen optreden” zegt Marloes Bongers, een van de leden van de Zeelandse meidengroep.

Kijk voor meer info over de line-up en tickets op www.halfvastenfeesten.nl

Ran-D.

Elstars.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties