Zeeland

Livestream Muziekquiz bij D’n Brouwer: Ben jij dé muziekkenner van Zeeland?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Vanwege de coronamaatregelen moeten horecagelegenheden hun deuren voorlopig nog even gesloten houden, maar toch bruist het de komende weken van de activiteiten bij herberg D’n Brouwer in Zeeland. Zo is er zaterdagavond 21 november een heuse Liedjesbingo met medewerking van het duo Gekkenhuys en staat op vrijdag 11 december de welbekende Muziekquiz op het programma.

“We organiseren de Liedjesbingo in samenwerking met café-zaal Broers uit St. Hubert”, vertelt Rob Neijts van D’n Brouwer. “Gekkenhuys zorgt voor een avondvullend programma met drie sets. De hits zullen elkaar in rap tempo opvolgen. Aan de deelnemers de taak om deze te herkennen en af te strepen op hun bingokaart.”

Met de Liedjesbingo zijn fraaie prijzen te winnen. “Heb je één of twee rijtjes vol of een volle kaart, dan bel je naar het nummer dat je de kaarten heeft gestuurd, kom je rechtstreeks in de uitzending en wordt je kaart gecontroleerd. Met een bingokaartenset (die je ontvangt in een pdf-bestand) speel je drie ronden mee en maak je dus negen keer kans op mooie prijzen. Om het voor iedereen leuk te houden worden alle gedraaide liedjes ook in de chat genoemd. Zodoende hoef je niet heel erg veel muziekkennis te hebben om toch een leuke avond te hebben.”

Een bingokaartenset kost 10 euro en is verkrijgbaar via https://shop.ticketapp.nl/dxzdf122c1da/evenementen

Muziekquiz
Niet meer weg te denken op de jaarlijkse evenementenkalender van herberg D’n Brouwer is de jaarlijkse Zéllandse Muziekquiz, die in de afgelopen zes jaar is uitgegroeid tot een echte traditie in het dorp. Vanwege corona ditmaal helaas niet in het café zelf, maar via een livestream op vrijdag 11 december. Mét gezellige (online) afterparty!

Schrijf je in met je team
Ben jij dé muziekkenner van Zeeland en wil je deze felbegeerde eretitel een jaar lang voeren? Schrijf je dan met je team in voor de muziekquiz via www.herbergdenbrouwer.nl/muziekquiz. Deelname kost 17,50 per team. Betaal je in totaal 30 euro, dan ontvang je er een bierpakket (met 5 heerlijke speciaalbieren) bij. Het bierpakket is af te halen bij D’n Brouwer op donderdag 10 of vrijdag 11 december tussen 15 en 20 uur.

De Livestream Muziekquiz begint vrijdag 11 december om 20 uur.

 

|Doorsturen