Zeeland

Zaterdag 16 mei vanaf 20 uur

Livestream bierproeverij bij D'n Brouwer Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Herberg D'n Brouwer probeert op een leuke manier de zaterdagavonden in deze periode van thuis blijven in te vullen. Zo zijn er al meerdere quizavonden geweest. Zaterdag 16 mei staat er een livestream bierproeverij op het programma. Deelnemers proeven vijf heerlijke bieren onder begeleiding van online uitleg.

De vijf bieren komen van vijf verschillende brouwerijen. "Het zijn heel mooie bieren", zegt Rob Neijts. "Welke het precies zijn, houden we nog even geheim. Waar ze vandaan komen willen we best verklappen: Muifelbrouwerij, Bevog Brewery, Brouwerij Het Nest, Brouwerij To Øl en Põhjala. Ook ontvang je een proefglas."
De avond wordt via een livestream begeleid door de biermaestro's van D'n Brouwer. "Onze eigen Koen en Muifelbrouwerij", vervolgt Rob. "Ze delen leuke feitjes en vertellen mooie verhalen. Geen dooddoeners als het brouwproces. Verder beantwoorden ze ook vragen."

Een of twee personen
Belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 15 mei opgeven of tot het bier op is. Een pakket voor deelname kost 20 euro. "Het is standaard gezien voor één persoon", legt Rob uit. "Uiteraard kun je er ook met twee of meer van genieten, maar uiteraard adviseren wij dat niet. Alleen als je van delen houdt."
De BierProeverijPakketjes met onder meer de bieren, een proefglas en meer uitleg worden zaterdag 16 mei overdag bij de deelnemers in de omgeving Uden, Zeeland, Boekel en Veghel bezorgd. Vergeet daarom niet je adres en telefoonnummer door te geven. Indien je een voorkeur qua tijd hebt, vermeld dit dan bij je opgave. Aanmelden kan via www.herbergdenbrouwer.nl/bierproeverij en info@herbergdenbrouwer.nl. Neem bij vragen contact op via 0486-450886.

Online bier bestellen
Naast de livestream bierproeverij op zaterdag 16 mei heeft D'n Brouwer sinds een paar weken ook een online biershop. Wanneer je kiest voor bier van de dag dan ontvang je voor 5,50 euro twee speciaalbieren. Bij twee sets gratis bezorging in Zeeland en bij drie of meer ook in Reek en Langenboom. Voor 15 euro heb je een Brouwer Bierbakje. Dit zijn zes verschillende speciaalbieren inclusief glas. Van het bierbakje is ook een 0,0-variant voor 12,50 euro. Het trappistenbakje telt 5 trappistenbiertjes met trappistenglas voor 17,50 euro. Het 'blijf thuis weekendbakje' kost 20 euro en bevat zes bieren, een speciaalbierglas, een halve droge worst en nacho's met chilisaus. Al deze bakjes worden gratis bezorgd in Langenboom, Reek en Zeeland. Kijk voor het assortiment en de verdere opties op www.herbergdenbrouwer.nl/bierbestellen

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties