Zeeland

‘Eenzame Kerst met rock-‘n’-rollband Dude’

Live muziek op kerstavond in Herberg D’n Brouwer in Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Ook zo eenzaam op kerstavond? Of wil je met het vooruitzicht van twee lange kerstdagen aan de eettafel met de familie nog even helemaal losgaan? Dan is Herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat in Zeeland op maandagavond 24 december ‘the place to be’. Onder het motto ‘Eenzame Kerst met Dude’ luid je Kerstmis 2018 op feestelijke wijze in bij het café van Rob Neijts. Trek je meest foute kersttrui aan en wie weet win jij wel die grote fles Fireman!

Dude.

Tijdens de kerstparty in D’n Brouwer beklimt de akoestische rock-‘n’-rollband Dude het podium. Dude is een vernieuwende, hardwerkende band uit Oss en omgeving waarbij de liefde voor muziek en gezelligheid voor alles gaat. De vier ‘Dudes’ hebben een brede muzieksmaak en een grote passie voor rock-‘n’-roll.

Elvis, Johnny Cash en CCR
Dude trakteert het publiek op klassiekers van onder anderen Elvis, Creedence Clearwater Revival en Johnny Cash. Deze songs worden met akoestische gitaren en contrabas ten gehore gebracht. Geheel in stijl laat Dude de sixties herleven. Maar ook voor nummers van bijvoorbeeld Jason Mraz en André Hazes draaien de mannen hun hand niet om.

Interactie
Verwacht bij Dude geen scheurende gitaren en grote versterkers, maar rocken doen de heren als geen ander. Door de interactie met het publiek en de akoestische gitaren is de muziek van Dude toegankelijk voor iedereen die van een feestje houdt.

De kerstparty in Herberg D’n Brouwer begint maandag 24 december om 21 uur en de entree is gratis.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties