Zeeland

Lezing over natuur- en landschapsfotografie in bieb Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Wie geïnteresseerd is in fotografie en de Maashorst, kan de lezing van donderdag 15 november in de Zeelandse bibliotheek zeker waarderen. Natuurfotograaf Hans Koster komt bijzondere foto's laten zien. Hij wil graag mensen enthousiast maken voor de natuur om ons heen. Bij alles wat hij doet, voert natuurbeleving de boventoon, maar met respect voor de natuur. Landschappen met alles wat daarin te vinden is aan planten en dieren worden door hem op de gevoelige plaat vastgelegd.

Op  deze avond geeft hij een presentatie over natuurfotografie. Tevens voorziet hij de deelnemers van enkele handige tips en tricks om zelf zo professioneel mogelijk foto's te maken. Foto’s afgewisseld met technieken, hoe zijn ze tot stand gekomen, waar let je op… Kortom, een inspirerende avond voor iedereen die graag foto's maakt en geniet van onze prachtige natuur.
De lezing start donderdag 15 november om 20 uur in Bibliotheek Zeeland. De bijeenkomst is gratis bij te wonen, wel graag vooraf aanmelden in de bieb, via contactzeeland@nobb.nl of telefonisch op 0486-451244.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties