Zeeland

Leren voor later-project Vlasgaard afgesloten met talentenmiddag

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De leerlingen van basisschool Vlasgaard in Zeeland startten in oktober met het Jeelo-project 'Leren voor later'. Op 10 december werd het project afgesloten met een talentenmiddag.

In het project stond het begrip ‘ontwikkeling’ centraal, geeft groep 8-leerkracht Helène Geerts-Poulussen aan. "Mensen ontwikkelen zich persoonlijk, maar ook de samenleving ontwikkelt zich. Bij ontwikkeling is reflectie op jezelf en op het verleden belangrijk. Kinderen leren dat je vooruit komt door stil te staan, terug te kijken en daarvan te leren voor de toekomst. Het doel van dit project was dat leerlingen ontdekken wat hun talenten zijn en wat die van anderen zijn. Ze leerden hoe je deze talenten kunt inzetten om doelen te bereiken, jezelf verder te ontwikkelen en daarvan gelukkig te worden."

Dinsdagmiddag 10 december werd het project afgesloten met een talentenmiddag. Helène: "De leerlingen van de bovenbouw hebben workshops gegeven aan alle kinderen van school. Wat een talenten en wat een enthousiasme bij zowel de kinderen die de workshops gaven, als bij de kinderen die de workshops volgden! Bootcamp, drummen, knutselen, handletteren, lego, programmeren, bakken, free-runnen, volleybal, dansen, toneel, kleding maken, enzovoort. Een geweldige middag die zeker voor herhaling vatbaar is!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws



Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties