Zeeland

Landerd SpoRtZO, BrabantZorg en Mooiland steken handen uit mouwen

NL Doet: 't Beweeghofke Zeeland wordt beleeftuin

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Landerd SpoRtZO, BrabantZorg en Mooiland doen mee aan NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijdag 15 maart is er een klusdag bij de Fransciscushof in Zeeland waar vrijwilligers zich voor kunnen aanmelden. Het idee is om van 't Beweeghofke een gezellige en fijne ontmoetingsplek te maken. Dit gebeurt door de plek om te toveren tot een beleeftuin met vogelhuisjes, insectenhotels, planten en struiken. Zo kunnen (buurt)bewoners genieten van de (kleine) natuur.

Vrijdag 15 maart wordt van 9.30 tot 16 uur flink gewerkt. Er zijn leuke klusjes zoals het maken en schilderen van insectenhotels en vogelhuisjes en het planten van bloembollen en struiken. Het is meteen een leuke gelegenheid om weer even bij te kletsen met buurtgenoten. Het programma is opgedeeld in ochtend en middag.

Vooraf aanmelden wordt zeer op prijs gesteld. De organisatie zorgt dan voor voldoende klusspullen en koffie of thee met wat lekkers voor de vrijwilligers. Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 6 maart bij de receptie van Compostella.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties