Zeeland

Koninklijke onderscheiding voor Richard Vissers uit Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De algemene ledenvergadering van voetbalverenigingVCO ging maandag 28 september vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet door. Er was bij café 't Oventje alleen een feestavond om de jubilarissen te huldigen. Wat bestuurslid Richard Vissers niet vooraf niet wist, was dat hij ook in het zonnetje gezet zou worden. Burgemeester Marnix Bakermans kwam op bezoek om de Zeelander te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Zijn vrouw mocht de versierselen bij hem opspelden.

(foto's: Marc van Zuylen)

Vissers vervult vele taken binnen VCO, de voetbalclub van 't Oventje. Hij is op vele vlakken actief, waaronder als jeugdbegeleider, wedstrijdsecretaris, trainer en scheidsrechter. Ook is hij lid van de jubileumcommissie die het zestigjarig bestaan van de vereniging opfleurt. Al veertien jaar is hij onderdeel van het bestuur in de functie van secretaris.

Bovendien is Vissers sinds 1995 vrijwilliger voor het FNV. Hij behartigt de belangen van de leden in de regio bij Lokaal FNV Maasland. Van die organisatie is hij onder andere al vele jaren ledenconsulent en voorzitter.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties