Zeeland

'Samen staan we sterk!'

Koningsdag in Zeeland: SJB organiseert vervangende activiteiten

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Vanwege corona zijn alle activiteiten met Koningsdag in Zeeland geannuleerd. "Omdat wij als Stichting Jeugdbelangen toch graag iets willen betekenen voor alle inwoners van Zeeland, hebben wij een vervangende activiteit bedacht voor de kinderen", laat de SJB weten.

Onderbouw: Kleur je mee met SJB?
"Voor de kinderen in de onderbouw hebben we twee verschillende vlaggetjes ontworpen. Deze kunnen jullie ouders ophalen bij Jumbo Eijsermans of downloaden en printen via de link op Facebook en Instagram. Denk eraan om beide kanten te versieren en eventueel je naam op het vlaggetje te schrijven. Met de vlaggetjes gaan we bewoners van Compostella of Franciscushof verrassen, zodat we een beetje vrolijkheid op hun kamers brengen nu zij hele dagen binnen zitten. De vlaggetjes kun je afgeven bij Jumbo Eijsermans."

Bovenbouw: De SJB TikTok Challenge
"Wij hebben een leuke challenge bedacht voor de kinderen in de bovenbouw. Maar eigenlijk mag iedereen uit Zeeland hieraan meedoen. Op Facebook, Instagram en op ons TikTok-account willen we onze eigen SJB-TikTok movie laten verschijnen. Wij zouden het super vinden, wanneer iedereen de muziek uit ons filmpje gebruikt, om daaraan een eigen draai te geven en zo je eigen SJB TikTok te maken. Het liefst in Koningsdag-outfit. Wij zien deze filmpjes graag terug, dit kun je doen door ons te taggen in je bericht. Post je filmpje op Tiktok, maar ook op Facebook en Instagram met #sjbzeeland, zodat zoveel mogelijk mensen ervan kunnen genieten en ook jij bijdraagt aan een lach op iemands gezicht in deze bijzondere tijd. Wanneer je het goed vindt, dan willen wij de filmpjes ook op ons TikTok-account zetten. Stuur je filmpje naar koningsdag@sjbzeeland.nl en geef SJB hiermee toestemming om je filmpje te delen."

'Samen staan we sterk!'
Stichting Jeugdbelangen wil ook tijdens de coronacrisis graag iets voor de Zeelandse samenleving betekenen. "In deze heftige periode zien wij veel positiviteit bij onze Zeelandse dorpsgenoten door allerlei mooie initiatieven die al ontstaan zijn. Mooi om te zien hoe deze nare tijd ons tegelijkertijd ook zo met elkaar in verbinding brengt. Hopelijk kunnen wij met deze activiteiten ook een steentje bijdragen aan dit positieve gevoel. Samen staan we sterk!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties