Zeeland

FOTOREPORTAGE

Kleurrijke Pronkzittingen Bij ons in Zélland

Door SC De Smouskes

SMOUZENRIJK - Met twee uitverkochte zalen en een 65+ zitting met ruim 200 bezoekers kijken De Smouskes terug op twee geslaagde weken vol humor en gezelligheid.

Debutant Maurice Danen hield een buut met een luchtje en Corke (Verstegen) de Schaatser had een sterke buut over zijn schaatssuccessen. Jolande Cornelissen en Dietske Selten kwamen peilen of er niet eens een echte afsluiter bij de Zéllandse Pronkzitting kon komen. Auke en Jeske Zonnenberg en Auke van der Cruijsen zorgden als jongste deelneemsters voor een leuke dynamische goochelact.
De Klokkenluiders namen als finalisten van Heel Zèlland Bakt het Landerdse leven op de hak. De dames en heren van de Spetters voelden zich met een -letterlijk- spetterende act met synchroonzwemmen als een vis in het water.
De Dames van de Raad namen de bezoekers mee naar de kerk. Met hun pikante verhalen gingen ze op de biecht bij de pastoor, afgewisseld met een kleurrijk, dansend gospelkoor. Shanti en Stanley waren op weg naar Jamaica. Christ-Jan Swiers en Cindy van Dijk-Bergmans vertelden op fraaie wijze en met veel grappen over hun ‘wakantie’. Tussendoor waren de stoere HAKA-klanken te horen van de Raad van 11 en het aanstekelijke ‘Vatte wa ge lust’ van de 15 koppige meidengroep De Elstars. Ben van de Walle betrad als laatste tonprater het podium. Als tennisser van de ‘TC Kouwe Kak’ wist hij het publiek te boeien met veel (woord)grappen van hoog niveau. Met een programma van meer dan vier-en-een-half uur werd het een latertje. De verscheidenheid van de diverse acts werden goed ontvangen en de reacties waren dan ook lovend. De Smouskes bedanken en complimenteren dan ook iedereen voor én achter de schermen voor de medewerking aan deze geweldige zittingen. 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties