Zeeland

Klassiek Mechaniek Zeeland houdt oldtimervoorjaarsrit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Na de koude winterperiode hebben we inmiddels alweer van de eerste mooie lentedagen mogen genieten. Bij menig oldtimerbezitter begint het weer te kriebelen om met de geliefde oldtimer of exclusieve auto naar buiten te gaan. Zij worden op hun wenken bediend door Klassiek Mechaniek Zeeland (KMZ) dat op zondag 22 april een 80 kilometer lange voorjaarsrit houdt. De tocht start in Hernen, bij Ontmoetingscentrum De Mijlpaal aan het Tunnelpad 3. Inschrijven kan vanaf 10.00 uur, tot 11.00 uur. De start is vanaf circa 11.15 uur.

De organisatie verwacht dat er circa 80 oldtimers, luxe wagens en vrachtauto’s van start gaan voor de rit door het mooie Land van Maas & Waal en Brabant. De route voert zoveel mogelijk over rustige landelijke binnenwegen via Horssen, Altforst, Maasbommel en Heerewaarden naar de veerpont van Alem, om in Brabant uit te komen. Vandaaruit via dijken en polderwegen naar het eindpunt in Zeeland, bij zalencentrum Het Witte Huis.
Daar zijn alle deelnemende oldtimers vanaf 15 uur uitgebreid te bezichtigen en kunnen de deelnemers nog ruimschoots nagenieten met zicht op de auto’s, want voor ruime en veilige parkeergelegenheid is gezorgd.

Deelname voor leden van KMZ is gratis. Ook niet-leden met een oldtimer kunnen meerijden, maar hen wordt een bijdrage van 12 euro gevraagd, exclusief de kostprijs van 3 euro voor een rallybord (vrijblijvend). Iedereen ontvangt twee consumptiebonnen, een routebeschrijving en KMZ-leden een gratis rallybordje, dat dit jaar voor alle KMZ-ritten gebruikt kan worden. Voor meer informatie: www.k-m-z.nl of bel met Ben van Nuland, 06-23629918.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties