Zeeland

Keukenbazen maken vegaburgers voor SamenLoop voor Hoop

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Hoewel het nog een paar weekjes duurt voordat de SamenLoop voor Hoop van start gaat, zijn de voorbereidingen reeds in volle gang. Dat geldt ook voor de Landerdse keukenbazen Melle Stroeken, Giel Wijnen, Meike Meulepas en Guus Wijnen. Zij waren dinsdag 5 juni aanwezig bij café 't Oventje om hun prijswinnende vegaburgers alvast te maken en in te vriezen, zodat deze smakelijke lekkernij in het weekend van 23 en 24 juni geproefd kan worden.

Melle, Giel, Meike en Guus deden mee aan de kookwedstrijd Keukenbazen onder de naam De Trentbaasjes. In de gemeente Landerd kwamen zij als winnaar uit de bus. Burgemeester Marnix Bakermans was erg onder de indruk van hun gerecht; een gezonde vegetarische burger. 
Tijdens de SamenLoop voor Hoop kan iedereen ervan genieten. De keukenbazen zijn dan zelf aanwezig om de burgers te bakken. Kinderen kunnen dat weekend een zogeheten brazkaart kopen om op het evenemententerrein allerlei lekkere dingen te proeven, waaronder deze heerlijke vegaburger. Zaterdag 23 juni komt ook de burgemeester nog een half uurtje helpen.

Activiteiten en workshops
Het proeven van de vegaburgers is slechts één van de vele activiteiten die kinderen kunnen ondernemen tijdens de SamenLoop voor Hoop. Er is voor hen echt van alles te doen dat weekend. Van handboogschieten tot het volbrengen van een stormbaan en van het maken van een ponyritje tot schatten zoeken in de zandbak. Plus nog veel meer. Ook zijn er meerdere workshops te volgen. En dan heb je ook nog de speciale KinderLoop op zondag 24 juni om 11 uur. Je hoeft je dus geen moment te vervelen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties