Zeeland

Jurre van Gemert Pupil van de Week bij Festilent

Door RKSV Festilent Zeeland

ZEELAND - Jurre van Gemert was afgelopen weekend Pupil van de Week bij de Zeelandse voetbalvereniging Festilent. Bijgaand zijn verslag.

Apetrots kwam ik maandag thuis van de training; ik ben Pupil van de Week! Wauw, wat een feest! En vandaag was het eindelijk zover, op naar het voetbalveld waar we werden ontvangen door Annemiek. Ik mocht mee naar de bestuurskamer waar ik voetbalkleren aankreeg. Na samen wat gedronken te hebben, zijn we naar buiten gegaan voor de warming-up. Dit vond ik super; samen met de grote jongens, papa, opa en ome Ewald balletje trappen.
Toen we goed warm waren, mochten we naar het hoofdveld. Nadat de lijnen nog even opnieuw getrokken waren (het had erg hard geregend), kon de wedstrijd beginnen! Wat was dat gaaf; samen met de grote jongens mee het veld op! Het allerleukste vond ik nog wel dat ik zelf een doelpunt mocht maken bij de tegenpartij!
Tijdens de wedstrijd heb ik met de wissels in de dug-out mogen kijken; Festilent 1 tegen WEC 1. En Festilent heeft ook nog eens gewonnen met 4-0!

Dank jullie wel voor de prachtige, onvergetelijke dag! Ik ben ontzettend blij met alles wat ik heb gekregen! De bal heb ik niet meer losgelaten sinds ik thuis ben, hij moest overal mee naar toe...

Jurre van Gemert,
Mini F

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?