Zeeland

Jumbo start spaaractie met beroemd glasmerk Schott Zwiesel

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Klanten van Jumbo kunnen vanaf deze week tot en met 28 augustus sparen voor glazen van het gerenommeerde, 145 jaar oude merk Schott Zwiesel.

Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvangt de klant een spaarzegel. Met een volle spaarkaart en een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro kunnen klanten een set van 2 glazen met een adviesprijs van gemiddeld 17 euro aanschaffen. Het assortiment bestaat uit wijn-, water-, longdrink-, gin tonic- en bierglazen.

De glazen van Schott Zwiesel worden al meer dan een eeuw gebruikt in restaurants en hotels in meer dan 120 landen. De glazen zijn gemaakt van het door de onderneming zelf uitgevonden en gepatenteerde Tritan® kristalglas. Hierdoor zijn ze tot 40% breukbestendiger dan andere glazen en mogen gewoon in de vaatwasser, wel zo fijn. De glazen bevatten geen barium en lood en zijn daardoor ook milieuvriendelijker dan normaal glas.

De glazen hebben een aantal unieke eigenschappen: het glas is extreem hard en daardoor minder breukgevoelig dan andere glazen. Hierdoor zijn de glazen van Tritan® beter te reinigen in de vaatwasmachine. Ze zijn dus minder onderhoudsgevoelig en beter bestand tegen corrosie en krassen. De glazen bevatten titaanoxide in plaats van lood en maken het klassieke vrolijke “ping” geluid bij het proosten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties