Zeeland

3 en 4 september bij Het Witte Huis

Jubileum Klassiek & Mechaniek Zeeland met tweedaagse oldtimershow

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Als je iets te vieren hebt, dan moet je dat goed doen. Dat is het motto van de Zeelandse oldtimervriendenclub Klassiek & Mechaniek (KMZ). De club viert op 3 en 4 september het 25-jarig jubileum met een gratis toegankelijke tweedaagse oldtimershow. Deze vindt allebei de dagen plaats tussen 10 en 17 uur bij zalencomplex Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland.

Op zondag 4 september kunnen er vanaf het showterrein ook enkele jubileumritten door de omgeving worden gereden met verschillende afstanden naar keuze. Meerijden voor KMZ-leden is gratis, aan gastrijders wordt een vergoeding gevraagd van 12 euro, inclusief routebeschrijvingen, jubileumrallyschildje en enkele consumpties.

Exclusieve auto's
Buiten op het showterrein is een groot aantal oldtimers te bewonderen, zowel luxe auto’s als exclusieve 'youngtimers' en vrachtauto’s. In de grote zaal is het genieten voor de liefhebbers van klassieke bromfietsen, jukeboxen en diverse vijftiger- en zestigerjaren artikelen. De jeugd kan zich naast het gezellige terras vermaken op een luchtkussen of een gratis ritje maken in een echte raceautosimulator onder leiding van een instructeur.

Deelname aan de oldtimershow is gratis, evenals de toegang en parkeren. Bezoekers met een oldtimer mogen parkeren op het showterrein. Geïnteresseerden voor deelname aan de oldtimershow kunnen vooraf inschrijven. Stuur een mailtje naar secretariaat@k-m-z.nl of bel met Kees Verburg, 06-22458701. Meer informatie: www.k-m-z.nl(foto's: Wendy Kuijf-Van Nuland)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties