Zeeland

Eigen plein voor 'man met de gouden handjes'

Jos Cornelissen 45 jaar bij Cornelissen Aannemingsbedrijf Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Jos Cornelissen is al 45 jaar werkzaam bij Cornelissen Aannemingsbedrijf in Zeeland. Afgelopen week werd bij de onderneming aan de Boekelsedijk op feestelijke wijze stilgestaan bij het bereiken van deze bijzondere mijlpaal. Er is zelfs een heus plein vernoemd naar de 'man met de gouden handjes'. (foto's: Marc van Zuylen, Landerd Fotografie) 

"Voor Jos is 45 jaar dienstverband een vanzelfsprekendheid, maar dat is het natuurlijk niet", zegt Leonie Klievink namens Cornelissen Aannemingsbedrijf. "Jos heeft in die jaren diverse functies bekleed. De laatste 20 jaar werkt hij met plezier voor de gehele materieeldienst en houdt hij zich bezig met de inkoop, reparaties en keuringen. Jos heeft 'gouden handjes', weggooien is pas zijn allerlaatste optie. Als bedrijf zijn we er trots op dat onze medewerkers dagelijks  met goed en veilig gereedschap kunnen werken dankzij Jos. Ook houdt hij het  gehele wagenpark van Cornelissen bij voor schade-afhandelingen en keuringen."

Groen Cornelissen-hart
Als zoon van Kees Cornelissen, de grondlegger van het Zeelandse bedrijf, heeft Jos een groen Cornelissen-hart en ook zijn vrouw Jolande en zoons Kees en Tjeu zijn ambassadeurs van het bedrijf. "We zijn trots op de inzet en betrokkenheid van Jos in de afgelopen 45 jaar en kijken uit naar de komende jaren."

Erehaag
Jos start de dag van zijn lustrum net als alle andere. Na een telefoontje van een vaste partner schiet hij te hulp en springt in zijn bus, niet wetende dat deze partner onderdeel van het complot is. Het terras wordt omgebouwd, de  ballonleverancier rijdt het terrein op en de koffie wordt gezet. Via het Track&Trace-systeem op de bus wordt Jos nauwlettend in de gaten gehouden. En wanneer hij vertrekt is dit tevens het seintje voor de collega’s op kantoor om naar buiten te gaan. Daar wordt Jos verrast met een erehaag van collega’s en familie.
Na een woordje van directeur Erik van Hout, koffie en gebak zijn ook oud-collega’s van Jos uitgenodigd om hem te feliciteren. Met de meeste van hen heeft hij vele jaren samengewerkt. Aan het einde van de dag is de verrassing compleet wanneer ook de collega’s van de bouwplaats komen om Jos te feliciteren. Tenslotte heeft de personeelsvereniging van Cornelissen de werkplaats van Jos omgedoopt tot het 'Jos Cornelissenplein'.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties