Zeeland

Jeugdpronkzitting Smouskes op zondag 28 januari

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SMOUZENRIJK - Zondag 28 januari vindt weer de jeugdpronkzitting van De Smouskes plaats in de grote zaal van De Heische Tip. Iedereen is van harte welkom.

Zien we daar de Zeelandse Ariane of misschien een toekomstige rock-star van Zeelandse komaf? Zeker is dat het weer geweldig gaat worden. En trek je meest leuke kostuum aan, want wie weet win jij de prijs van mooiste verklede persoon?

De zaal gaat open om half twee en om twee uur start de show. Neem ook je ouders en grootouders mee want ook voor hen hebben we iets leuks bedacht, zij zullen zich dan ook niet vervelen. Deze pronkzitting wordt voor en door de Zeelandse jeugd georganiseerd en is voor iedereen toegankelijk. De kinderen van de Zeelandse scholen krijgen een vrijkaartje via school. Zit je niet in Zeeland op school? Vraag dan aan je ouders om een mailtje te sturen aan jeugd@smouskes.nl  met je adres en naam dan zorgen wij dat je ook een vrijkaartje krijgt. De entree voor ouders en alle andere mensen die geen vrijkaartje hebben bedraagt 4 euro.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties