Zeeland

Jaarlijkse fietstocht Zonnebloem Zeeland op pinksterzondag

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Zonnebloem Zeeland houdt zondag 20 mei, eerste pinksterdag, haar jaarlijkse fietstocht van veertig kilomter door de omgeving van Landerd. Dit is de elfde editie alweer. De start is tussen 11 en 13 uur bij De Vlashoeve. Kosten voor deelname zijn 5 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar fietsen gratis mee. Hiervoor krijg je een mooie route en enkele kleine versnaperingen onderweg.

Krijg je onderweg pech aan je fiets, dan staat er een vervangend exemplaar klaar zodat je toch de route tot aan het eindpunt kunt volgen. Ook de EHBO is aanwezig om assistentie te verlenen waar nodig. 

De route gaat dit jaar vanuit Zeeland naar Schaijk, daarna door via Herpen en Overlangel naar Keent. De pauzeplaats is bij het informatiepunt van het Brabants Landschap. Daar kun je het museum bezoeken, genieten van koffie of thee en muziek van Toon Leijsen. Na de pauze fiets je door Velp en Langenboom richting Mill. Weer via Langenboom keer je terug naar De Vlashoeve in Zeeland. Daar wachten het Zeelands Amusement Orkest en vrijwilligers van De Zonnebloem, voor een hapje en een drankje. Onder de deelnemers worden nog enkele mooie prijzen verloot.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties