Zeeland

Patiënt verblijft in isolatie in het ziekenhuis

Inwoner van Zeeland besmet met coronavirus

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De GGD heeft een inwoner van Zeeland positief getest op het coronavirus (COVID-19), zo meldt de gemeente Landerd. Deze persoon verblijft momenteel in isolatie in het ziekenhuis. De GGD brengt de contacten van de patiënt nader in kaart.

Burgemeester Marnix Bakermans: “Ik wens de patiënt heel veel beterschap. Sterkte ook voor familie en betrokkenen. Ik vraag ook om adviezen van de GGD en het RIVM op te volgen, zodat we met elkaar de kans verkleinen dat de ziekte zich verder kan verspreiden.”

Advies voor Noord-Brabant
Voor de provincie Noord-Brabant geldt het advies om bij verkoudheid, hoesten of koorts de sociale contacten te beperken. Meer informatie is te vinden op de website van het RIVM. Of check de veelgestelde vragen op de website van de Rijksoverheid.

Vragen over uw eigen gezondheid? Neem dan telefonisch contact op met uw huisarts of met de GGD Hart voor Brabant. U kunt ook bellen met het landelijke telefoonnummer (0800) 1351. Vanuit het buitenland is het nummer te bereiken door te bellen naar (+312) 02051351.

|Doorsturen

Mees

2020-03-08 19:46:35

Hallo ik leef ook nog eens een keertje met het verzoek om de volgende dag weer op voorraad en de rest van de partij.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties