Zeeland

Hoogste punt bereikt voor acht woningen Blazoenlaan Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Een thuiswedstrijd, zo omschrijft projectleider Benny van Rooij van Cornelissen aannemingsbedrijf de bouw van acht woningen aan de Blazoenlaan op Repelakker in Zeeland. “Het is erg leuk om in ons eigen dorp een project te realiseren”, vindt hij. “Zeker omdat vijf van de nieuwe bewoners hier ook vandaan komen.” De bouw, die in juni startte, verloopt voorspoedig en dinsdag 9 oktober werd het hoogste punt bereikt. Dit is samen met de kopers gevierd.

Michiel van Summeren, commercieel directeur bij Cornelissen, heet iedereen welkom. “Ik weet nog dat we donderdag 17 mei bij ons op kantoor samen waren”, blikt hij terug. “Toen moesten we nog beginnen, nu zijn we al op het hoogste punt. Hier willen we een officieel momentje van maken door een vlag in de top te bevestigen. Over een week gaan de dakpannen erop en daarna denderen we door naar het einde.”
De aanstaande bewoners krijgen vervolgens uitgebreid de kans om rond te kijken in hun eigen woning. Met een bouwhelm op het hoofd en volop ideeën voor de toekomst, lopen zij stuk voor stuk enthousiast rond. Toch moeten ze nog even wachten voordat ze echt aan de slag kunnen. Het is de planning om de woningen in het eerste kwartaal van 2019 op te leveren.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties