Zeeland

Hollandse avond en terrasquiz bij Herberg D'n Brouwer in Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Onder de noemer 'De Zeelandse Zomer' bruist het ieder weekend bij Herberg D’n Brouwer. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is er wat te beleven op het sfeervolle Lagunitas-terras in de Kerkstraat. Komend weekend gaat het om de Mega Mallorca Party, de Hollandse zaterdag en de Zeelandse terrasquiz. Op die manier wil D'n Brouwer, met inachtneming van de coronavoorschiften, ervoor iedereen toch een feestelijke zomer van maken.

Vrijdag 31 juli staat er een feestavond op de agenda. DJ Sil zet met lekkere plaatjes de tent helemaal op zijn kop. Het terras is vanaf 20 uur gratis toegankelijk.

Feestzanger Rinus Werrens
Zaterdag 1 augustus is er een Hollandse avond. Het is de hoogste tijd om een paar uur uit volle borst mee te blèren met de grootste Hollandse hits. Speciaal daarvoor wordt de talentvolle feestzanger Rinus Werrens uit Breda naar Zeeland gehaald. Zijn passie is zingen. Na diverse succesvolle optredens verscheen in 2011 zijn eerste single 'Kun jij me zeggen'. Dit werd in 2012 opgevolgd door 'Maria'. Beide liedjes hoorde je wekenlang in zowel de Mega Top 100 als op RadioNL. Zijn nieuwste single 'Ik wil jou' is in 2017 uitgekomen.
Het geluid van Rinus Werrens is vrolijk, makkelijk mee te zingen en met een iets melancholieke ondertoon. Onder begeleiding van DJ Sil, wordt het een heerlijke Hollandse avond, met voldoende meezingers, een blokje kaas, heerlijke gele rakkers en een bitterbal. De muziek begint om 21 uur. Een kaartje kost 8 euro.

Kennisquiz
Een dag later kunnen liefhebbers van pubquizzen en gezelligheid hun hart ophalen tijdens de Terrasquiz. De laptops blijven thuis, gewoon 'ouderwets' kennisvragen beantwoorden die door quizmaster Rob gesteld worden. Een team bestaat uit maximaal vijf spelers. Het is alleen mogelijk om van tevoren online in te schrijven op www.herbergdenbrouwer.nl. Kosten voor deelname bedragen 20 euro per team. Per team heb je één telefoon nodig met 4G-internet en voldoende batterij. Het terras gaat om 15 uur open. De kennisquiz start om 16 uur.

Tienjarig bestaan
In het weekend van 28, 29 en 30 augustus wordt het tienjarig bestaan van D’n Brouwer gevierd met tal van festiviteiten. Nadere informatie over het feestprogramma volgt nog. Houd hiervoor de facebookpagina en website van D’n Brouwer in de gaten. Daar vind je ook het laatste nieuws en de actuele programmering van ‘De Zeelandse Zomer’.

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties