Zeeland

Zaterdag 24 oktober Geen Grenzen via Instagram

Hoischurke Zeeland gaat opnieuw live uitzenden voor de jeugd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt is het voor het Hoischurke in Zeeland niet mogelijk om activiteiten in De Vlashoeve te organiseren. Daarom zal de Geen Grenzen-Wonderlandeditie die voor zaterdag 24 oktober op de planning stond niet door kunnen gaan. Maar het Hoischurke gaat niet bij de pakken neer zitten.

”We gaan een vervolg geven aan de online live-uitzendingen die we in april en mei van dit jaar ook hebben gedaan”, zegt voorzitter Daan van der Cruijsen. “Deze online uitzending is live te volgen via ons Instagramkanaal ‘@hoischurke’. De jeugd - en hun ouders - kunnen onze DJ’s dan thuis op hun mobiel zien en lekker meefeesten. Via de chat hebben we interactie met de jeugd. Je kunt ons live aan het werk zien op zaterdag 24 oktober van 19.30 tot 21 uur. Doe je oortjes in, of zet de speaker hard zodat je ouders ook mee moeten luisteren, en springen maar! Zorg wel dat je ’hoischurke’ volgt op Instagram.”

Geen spooktocht en zaalvoetbal
Ook de Spooktocht (7 november) en het zaalvoetbaltoernooi (13 december) zullen vanwege de Corona-beperkingen niet doorgaan.
Het Hoischurke in Zeeland richt zich op de jeugd vanaf groep 7 basisschool tot 15 jaar uit de regio en organiseert activiteiten in de Vlashoeve of op locatie. Meer info is te vinden op Facebook, Instagram of op www.hoischurke.nl.

|Doorsturen