Zeeland

Tweede editie 'Geen Grenzen' op zaterdag 16 mei

Hoischurke gaat opnieuw live uitzenden voor de jeugd

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het was een paar weken geleden afwachten hoe de jeugd op de eerste live-uitzending 'Geen Grenzen' van het Hoischurke zou reageren. Veel voorbereidingen en testen gingen er aan vooraf, maar het resultaat was er dan ook naar. Maar liefst 126 verschillende insta-accounts hadden die avond ingelogd op de live-uitzending die via Instagram te volgen was. Het rad bepaalde de muziek die de DJ's draaiden en tussendoor was er veel interactie met de jeugd via de chat op de vragen en stellingen die de leiding van het Hoischurke online gooide.

"En dat smaakt naar meer", zegt Gijs Bongers, een van de DJ's van het Hoischurke. "Corona gooit het eind van ons seizoen in de war, dus was het tijd om zelf iets leuks op te zetten. En nu we weten dat de jeugd het ook leuk vindt, gaan we een tweede editie opzetten. Zaterdag 16 mei gaan we weer live uitzenden met de leukste muziek voor de jeugd, opdrachtjes, maar ook is er weer iets te winnen. We hebben een nieuw hilarisch spelletje bedacht dus de moeite waard om te kijken. En vergeet ons geen hartjes te sturen."

De live-uitzending van het Hoischurke is op zaterdag 16 mei van 19.30 tot 21 uur te volgen via het Instagram account 'Hoischurke'. "Zoals het er nu naar uitziet zal dit de laatste activiteit van ons seizoen zijn en we hopen dat we in het nieuwe schooljaar onze evenementen weer kunnen gaan herpakken".

Het Hoischurke in Zeeland richt zich op de jeugd uit de regio vanaf groep 7 van de basisschool tot 15 jaar en organiseert elke maand een gezellige avond met een leuk thema in de Vlashoeve of op locatie. Meer info is te vinden op Facebook of op www.hoischurke.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties