Zeeland

Misset Horeca Café Top 100

Herberg D’n Brouwer Zeeland hoort bij beste 100 cafés van Nederland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Herberg D’n Brouwer in Zeeland behoort tot de beste 100 cafés van Nederland. De veelzijdige horecazaak van Rob Neijts en Mirjam van Empel heeft een plekje afgedwongen in de prestigieuze Misset Horeca Café Top 100 en jaagt nu op de felbegeerde publieksprijs. “We zijn enorm trots dat we zijn genomineerd en bij de beste 100 cafés van Nederland horen”, vertellen Rob en Mirjam. “Daar zijn we al heel blij mee, maar we willen natuurlijk het liefst de publieksprijs winnen. We hopen dan ook dat zoveel mogelijk mensen op ons stemmen.” Stemmen op D’n Brouwer kan via www.cafetop100.nl/publieksprijs.

Het team van D'n Brouwer.

De Misset Horeca Café Top 100 is een ranking die jaarlijks via ‘mystery visits’ en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Het is een verkiezing, waarin men op zoek gaat naar cafés die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van gastvrijheid, presentatie, hygiëne, productbehandeling, vakmanschap, bedrijfsvoering en ondernemerschap. De Top 100 komt tot stand door drie intensieve juryrondes.

De finale van de Horeca Café Top 100 is op maandag 18 november. Tijdens een feestelijk event wordt dan het winnende café bekendgemaakt.

Stemmen op D’n Brouwer kan via www.cafetop100.nl/publieksprijs

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties