Zeeland

Gezellige drukte op tweede pinksterdag

Herberg D’n Brouwer is weer open: vernieuwde menukaart en groot extra terras

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Tweede pinksterdag 1 juni voelde voor veel horecagelegenheden in ons land als een soort van ‘bevrijdingsdag’. Na een maandenlange, gedwongen pauze vanwege de coronamaatregelen mochten cafés en restaurants eindelijk weer gasten ontvangen. Zo ook Herberg D’n Brouwer in Zeeland. De horecazaak van Rob Neijts, Mirjam van Empel en Frank van der Wielen pakt na de ‘coronastop’ uit met een groot extra terras en een vernieuwde zomerse menukaart.

Het was maandagmiddag, even na 12 uur, al een drukte van belang bij Herberg D’n Brouwer. Zowel op de reguliere terrasplekken als op het sfeervol aangeklede en overdekte Lagunitas-terras aan de overzijde van de Kerkstraat (op de parkeerplaats van Kindcentrum De Morgenzon) genoten vele tientallen mensen met volle teugen van een heerlijk koel (speciaal)biertje.

Overdekt terras
Het gezellige Lagunitas-terras, uitgerust met fraaie Wilmont-houtkachels voor de wat frissere avonden, is op donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 18 tot 01 uur en op zondag van 14 tot 00 uur. Het reguliere terras en het restaurant (binnen uitsluitend op reservering) zijn dagelijks vanaf 11 uur geopend voor zowel de lunch als het diner of gewoon voor een gezellig drankje.

Seizoensgebonden menukaart
Sinds december vorig jaar presenteert Herberg D’n Brouwer iedere drie maanden een nieuwe, gevarieerde menukaart. Met ingang van 1 juni is bij het restaurant de ‘zomerkaart’ ingegaan. Daarop prijkt een keur van heerlijke gerechten die perfect aansluiten bij de warme maanden. “Op onze seizoensgebonden menukaart spelen we iedere drie maanden nadrukkelijk in op gerechten die passen bij de tijd van het jaar”, vertelt Marianne Klein Poelhuis, horecamanager van D’n Brouwer. “We hebben veel terugkerende gasten en die kunnen op deze manier telkens weer wat anders kiezen.”
De nieuwe menukaart van D’n Brouwer is tevens de bezorg- en afhaalkaart.

Truffelpasta, zeebaars en ananascarpaccio
De menukaart die D’n Brouwer in de maanden juni, juli en augustus hanteert staat bol van de zomerse lekkernijen. Wat te denken van pasta met truffel, paddenstoelen, oude kaas, room en rucola? Of een heerlijke zeebaars met salsa? En dan als dessert ananascarpaccio met kokos- en chocolademousse? Vaste waarden op de kaart zijn natuurlijk de befaamde spareribs, de Brouwer Burger, de kipsaté en de mixed grill.

Reserveren
Kennismaken met al dat nieuwe lekkers op de menukaart? Schuif dan eens aan in het restaurant (reserveren verplicht) of op het terras. Herberg D’n Brouwer is gelegen aan de Kerkstraat 62 in Zeeland.
Een tafel reserveren kan via info@herbergdenbrouwer.nl of 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties