Zeeland

Vernieuwde menukaart, herfstbockbier-wandeltocht, Cocktail Night en meer

Herberg D’n Brouwer is klaar voor het najaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – De dagen worden korter, de temperaturen dalen en de bomen krijgen weer prachtige kleuren. De herfst komt eraan. Bij Herberg D’n Brouwer in Zeeland zijn ze helemaal klaar voor het najaar. Zo gaat op donderdag 1 oktober de vernieuwde menukaart in, vindt op vrijdag 9 oktober een Bockbierproeverij plaats en staat op zondag 18 oktober weer de herfstbockbier-wandeltocht op het programma. Vrijdag 30 oktober staat in het teken van ‘Biergenieters 2.0’, vrijdag 6 november is er een Cocktail Night en op zaterdag 14 november komen de liefhebbers van wild aan hun trekken tijdens ‘Bijzonder Brouwer’.

Bij de herfstbockbier-wandeltocht kun je dit jaar kiezen uit drie wandelafstanden: 7,5, 10 of 15 kilometer. De tocht voert onder meer door de fraaie Landerdse bossen. Starten kan 18 oktober tussen 10 en 12 uur bij herberg D’n Brouwer aan de Kerkstraat. Daar is ook de finish. Deelname kost 5 euro per persoon, inclusief een gratis glas Bockbier of een Brouwer-koffie (met likeurtje) na afloop.
Vooraf aanmelden voor de herfstbockbier-wandeltocht is dit jaar noodzakelijk. Betalen en kiezen welke afstand je wil gaan lopen, hoeft pas op de dag zelf. Geef je op via www.herbergdenbrouwer.nl/wandeltocht

Herfstkaart
Herberg D’n Brouwer presenteert iedere drie maanden een nieuwe, gevarieerde menukaart. Met ingang van donderdag 1 oktober gaat bij het
restaurant de ‘herfstkaart’ in. Daarop prijkt een keur van heerlijke gerechten die perfect aansluiten bij het najaar. Op die manier blijft D’n Brouwer haar gasten telkens weer verrassen.

Truffelravioli met bospaddestoelen
De menukaart die D’n Brouwer vanaf 1 oktober hanteert staat bol van de ‘herfstlekkernijen’. Wat te denken van truffelravioli in een saus van truffel met bospaddenstoelen, oude kaas, rucola en cherrytomaten? Of een duo van kalfsoester en varkenshaas met rode port-jus en gebakken appel? En dan als dessert Bastogne-mousse met oreo-ijs, caramelsaus en fudge. Vertrouwde gerechten op de kaart blijven natuurlijk de befaamde spareribs, de kipsaté en carpaccio van ossenhaas.
Elke dinsdag en woensdag betaal je bij D’n Brouwer voor alle hoofdgerechten slechts 14,50. En iedere donderdag is het natuurlijk onbeperkt spareribs eten voor 13,50.

Bockbierproeverij en Cocktail Night
Bij D’n Brouwer bruist het de komende maanden van de najaarsactiviteiten.
Zo vindt op vrijdag 9 oktober een Bockbierproeverij plaats, waarbij je onder leiding van de biersommelier 4 bockbieren kunt proeven. Kosten 10 euro, aanmelden noodzakelijk. Vrijdag 30 oktober staat in het teken van ‘Biergenieters 2.0’, een compleet nieuwe invulling van de bekende Biergenietersavonden. Vrijdag 6 november is er een Cocktail Night (alle cocktails 7 euro). Ook hier geldt: aanmelden noodzakelijk.

‘Bijzonder Brouwer’
Zaterdag 14 november kunnen de liefhebbers van wild hun hart ophalen tijdens ‘Bijzonder Brouwer’: een culinair vijfgangendiner. Dit keer met het thema ‘wild’. Een avond genieten van verrukkelijke wildgerechten.

Ga voor meer info, reserveringen of aanmelding voor de activiteiten naar www.herbergdenbrouwer.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties