Zeeland

‘We maken het iets spannender voor onze gasten’

Herberg D’n Brouwer in Zeeland presenteert nieuwe menukaart

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Herberg D’n Brouwer in Zeeland presenteert voortaan iedere drie maanden een nieuwe, gevarieerde menukaart. Met ingang van zondag 1 december gaat bij het restaurant aan de Kerkstraat de ‘winterkaart’ in. Daarop prijkt een keur van heerlijke gerechten die perfect aansluiten bij de koude maanden van het jaar.

Het keukenteam van D’n Brouwer is sinds kort versterkt met Marianne Klein Poelhuis. Met de komst van de ambitieuze horecamanager wordt de keuken van het Zeelandse restaurant naar een iets hoger niveau getild. “We willen het iets spannender gaan maken, zowel voor de mensen in de keuken als voor de gasten”, vertelt Marianne.

Seizoensgebonden menukaart
D’n Brouwer komt vanaf 1 december iedere drie maanden met een nieuwe, seizoensgebonden menukaart. Marianne: “We gaan daarbij nadrukkelijker inspelen op gerechten die passen bij de tijd van het jaar. We hebben veel terugkerende gasten en die kunnen op deze manier telkens weer wat anders kiezen.”

Winterse specialiteiten
De menukaart die D’n Brouwer in de maanden december, januari en februari hanteert, staat bol van de winterse specialiteiten. Wat te denken van de ouderwets lekkere ‘Grootmoeders stoofpot’ met Boeuf Bourguignon, pastinaakpuree en stoofpeer? Of de kaasfondue met kruidenkaas, Gruyere, brood, tortillachips en diverse groenten? De aanrader van Marianne? “Het Oosters duo, met buikspek, eendenborstfilet, soja, paksoi en sinaasappelsaus. We zijn momenteel aan het proefdraaien en iedereen is hier razend enthousiast over!”

Blijvertjes
Blijvertjes op de kaart zijn onder meer de befaamde Brouwer-spareribs en de kipsaté. “Verder hebben we ook ieder seizoen een burger op de kaart”, zegt Marianne. “Nu, in de wintermaanden, één met truffel en bospaddestoelen en straks in het voorjaar bijvoorbeeld met groene asperges.”
Ook de lunchkaart wordt vanaf 1 december in een nieuw jasje gestoken. Zo komt er veel meer keus in tosti’s en wordt een aantal heerlijke maaltijdsalades toegevoegd.

Kennismaken met al dat nieuwe lekkers op de lunch- en dinerkaart? Schuif dan eens aan in herberg D’n Brouwer, gelegen aan de Kerkstraat 62 in Zeeland. Een tafel reserveren kan via info@herbergdenbrouwer.nl of 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties