Zeeland

Heikneuters bouwen muzikaal feestje voor bewoners Compostella

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De leden van CV De Heikneuters uit Zeeland hebben jaarlijks een bijscholingsdag. Normaliter organiseren zij op deze dag een activiteit voor de leden zelf, maar dit jaar werd besloten iets maatschappelijks te gaan doen. Een verrassing voor de gehele raad van elf en hun vrouwen, maar ook voor de mensen van Compostella en Franciscushof.

De middag begon op 7 oktober met een broodje op camping De Heische tip, de thuisbasis van De Heikneuters. Daarna vertrok het gezelschap naar het verzorgingshuis. Met een begeleidster van Compostella haalde de raad van elf de bewoners op hun kamer op, waarna de dames van de raad zorgden voor koffie en iets lekkers. Een accordeonist zorgde voor een mooi stukje muziek.

Langzaam stroomde de zaal vol en konden zo'n 40 ouderen genieten van een leuke en muzikale middag. Maar ook De Heikneuters zelf beleefden veel plezier. "Het was heel leuk om deze mensen een mooie middag te bezorgen", vertelt GertJan Priest namens de carnavalsvereniging. "Deze maatschappelijke middag was geheel nieuw voor ons, maar we willen als vereniging voortaan jaarlijks iets gaan uitzoeken om ons maatschappelijk in te zetten voor anderen."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?