Zeeland

Prachtige namen prijken op affiche

Halfvastenfeesten Zeeland: de kick-off van het festivalseizoen

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Al twaalf jaar trappen de Zeelandse Halfvastenfeesten het festivalseizoen af. In 2019 is deze kick-off op vrijdag 5 en zaterdag 6 april. Er prijken prachtige namen op het affiche, van Snollebollekes en Zanger Kafke tot Django Wagner en Baby Blue. Ook de DJ's van Q-Music Het Foute Uur willen dit Brabantse feestje niet missen. De kaartverkoop is begin februari gestart en de tickets vliegen de deur uit. Wil je er bij zijn, scoor dan snel je toegangsbewijs.

Baby Blue.

Wie van feest en gezelligheid in een gemoedelijke sfeer houdt, moet in het eerste weekend van april naar Zeeland. Er is voor iedereen wel iets te beleven tijdens de Halfvastenfeesten. Ben je liefhebber van het Nederlandse lied? Dan heb je geluk, want Django Wagner, Wolter Kroes én John West komen optreden. Is feestmuziek meer jouw ding? Dan kom je aan je trekken met Snollebollekes, die zeker weten de tent laat schudden. Verder kun je genieten van Zanger Kafke, Freddy Moreira, PartyfrieX, Smèrrig en de sensatie Jack Chiraq. De hardere beats worden verzorgd door acts als Frequencerz, Dansado en De Feestneger met Zany, Childsplay, De lievelings DJ's van je zusje, Dave Roelvink en Q-Music Het Foute Uur. Zij zorgen ervoor dat de voetjes van de vloer gaan.

Proost en Baby Blue
Daarmee is het affiche nog niet compleet. De organisatie heeft nog drie grote namen weten vast te leggen om feest te garanderen. De coverband Proost! neemt het publiek vanaf de eerste minuut tot aan de laatste noot mee op een muzikaal avontuur. Ze knallen niet minder dan 120 hits die tent in; meezingers, golden oldies en top40-hits. De explosieve en energieke show is rijkelijk voorzien van confetti shooters, CO2-jets en stageflames.
Baby Blue is een graag geziene gast op menig festival. Zo waren ze al te bewonderen op onder meer Paaspop, Zwarte Cross, 7th Sunday en Festyland. De vijf jongemannen staan elke keer weer vol jeugdig enthousiasme op het podium. Met aanstekelijke muziek krijgen ze iedereen in beweging. Stilstaan is geen optie.

Kaartverkoop
Een kaartje voor vrijdag 5 april of zaterdag 6 april kost in de voorverkoop 26 euro. Wil je beide dagen gaan? Haal dan een combiticket voor 36 euro. Meer informatie over het programma en de verkoopadressen vind je op www.halfvastenfeesten.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties