Zeeland

Run op tickets voor tweedaags festival in Zeeland

Halfvastenfeesten breiden capaciteit uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Er is een run ontstaan op tickets voor de elfde editie van de jaarlijkse Halfvastenfeesten in Zeeland. Reden voor de organisatie van het tweedaagse muziekspektakel om de capaciteit uit te breiden. “Om de vele liefhebbers van house en hardstyle tegemoet te komen, maken we de dance-tent dit jaar een stuk groter. Deze krijgt nu hetzelfde formaat als de feesttent”, laten de organisatoren weten. Wil jij er ook bij zijn op vrijdag 9 en zaterdag 10 maart? Bestel dan snel je tickets via www.halfvastenfeesten.nl.

André Hazes. (foto: William Rutten)

De Halfvastenfeesten gelden sinds jaar en dag als dé kick off van het festivalseizoen. Op het affiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Ook dit jaar is de organisatie van het evenement er weer in geslaagd een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Onder andere René Schuurmans, John West, Dyna, Johnny 500, Freddy Moreira, Raymon Hermans, Stef Ekkel, Ransom, The Allstarz, Het Feestteam, Puinhoop Kollektiv, Sjieke Bazen, Lijn 7 en Fragment komen 9 en 10 maart naar Zeeland.

André Hazes
Een van de absolute eyecatchers in de line-up is zonder twijfel André Hazes. André Hazes jr. wordt op 21 januari 1994 geboren als zoon van André Hazes. Na het overlijden van zijn vader in 2004 zingt hij in 2007 (postuum) het nummer Bedankt Mijn Vriend. Het nummer staat drie weken op nummer 1. In 2014 verschijnt het album Mijn Beste Vriend, met nieuwe nummers maar ook klassiekers van zijn vader. In het voorjaar van 2016 verschijnt zijn tweede soloalbum Leef. Later dat jaar brengt André met Hé Ouwe een ode aan zijn vader. In 2017 geeft de immens populaire Hazes een reeks uitverkochte concerten in AFAS Live en Ahoy en in 2018 staat hij op het podium van de jubileumeditie van Vrienden Van Amstel Live!

Ran-D
Halen de Halfvastenfeesten met André Hazes een van de toppers van het Nederlandstalige lied in huis, ook naar de komst van hardstyle-grootheid Ran-D wordt door vele liefhebbers likkebaardend uitgekeken. De in Zeeland woonachtige Ran-D staat in zijn genre wereldwijd te boek als een van de allerbesten.

De Halfvastenfeesten worden gehouden in het dorp Zeeland. De elfde editie van het festival is bijna geheel overdekt. Het evenemententerrein bevindt zich net buiten de dorpskern aan de Reekseweg/Middenpeelweg. Minimum leeftijd is 16 jaar (legitimatie verplicht).

Tickets
De verkoop van tickets voor de Halfvastenfeesten loopt als een trein, dus wees er op tijd bij! Losse tickets voor de vrijdag- of zaterdagavond kosten 25 euro. Voor een combi-ticket voor beide festivaldagen betaal je 35 euro. Nadere informatie over de kaartverkoop en voorverkoopadressen is te vinden op www.halfvastenfeesten.nl. Volg het festival op ook Twitter (@halfvasten), Facebook en Instagram. Of kijk eens op het YouTube-kanaal.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties