Zeeland

Meerdere voorstellingen tijdens Halfvastenspektakel

Haal gratis kaartjes voor circus Maximum in Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het festivalterrein van de Halfvastenfeesten Zeeland vormt woensdag 25 en donderdag 26 maart het decor voor Circus Maximum. Kinderen, ouderen en mensen met een beperking uit Landerd mogen op deze dagen gratis een bezoek brengen aan één van de voorstellingen. De eerste kaartjes zijn vergeven via een spaaractie bij Jumbo Eijsermans. De resterende kaartjes worden maandag 16 maart uitgedeeld in Reek, Schaijk en Zeeland op volgorde van binnenkomst.

De organisatie is maandag 16 maart van 18.30 tot 19.15 uur aanwezig in Het Wapen van Reek, van 19.30 tot 20.15 uur in De Phoenix in Schaijk en van 20.30 tot 21.15 uur in De Garf in Zeeland. Op die tijden zijn de kaartjes gratis af te halen onder het motto 'wie het eerst komt wie het eerst maalt'. Ouderen en mensen met een beperking zijn apart benaderd en kunnen zich via hun vereniging of organisatie opgeven.

Lokaal talent
Circus Maximum beschikt over een grote tent met modern design en duizend comfortabele zitplaatsen. De voorstelling duurt twee uur (inclusief pauze) en is geschikt voor alle leeftijden. Er is ook ruimte voor een optreden van lokaal talent. Heb jij een leuke act? Meld je dan snel aan. Filmpjes kunnen nog tot en met zondag 15 maart ingezonden worden naar 06-53505777 of circus@halfvastenfeesten.nl

Line-up
De dertiende editie van de Halfvastenfeesten vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. Op het festivalaffiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Zoals altijd is de organisatie van het evenement er weer in geslaagd een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Onder anderen Jannes, The Partysquad, Henk Dissel, Stefan & Sean, Arjon Oostrom, Staal met Glazen, Meuk, The Boy Next Door, Repop, Johnny 500, het Foute Uur van QMusic, Billy the Kit, Sjieke Bazen, Steam en Wilbert Pigmans komen 27 en 28 maart naar Zeeland. En de komende tijd worden er nóg meer acts bekendgemaakt.

Tickets
Een kaartje voor vrijdag 27 of zaterdag 28 maart kost in de voorverkoop 26 euro. Wil je beide dagen gaan? Haal dan een combiticket voor 36 euro. Meer informatie over het programma en de verkoopadressen vind je op www.halfvastenfeesten.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties