Zeeland

Haal frisse neus met Brouwer Boktocht

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Herberg D'n Brouwer in Zeeland heeft onlangs een nieuwe menukaart geïntroduceerd. In het restaurant kun je in een fijne ambiance genieten van heerlijk eten. Je hebt ruime keuze uit even verrassende als smaakvolle gerechten. Verder kun je terecht in het café, waar het altijd gezellig is. De komende tijd staat een aantal activiteiten op de planning, zoals de Bokbiertocht, Muziekquiz en het mooiste feestje van de regio tijdens de jaarwisseling.

De herfst is in volle gang. Het seizoen van cocoonen, bankhangen voor de tv, de open haard aan en jezelf inrollen in een dekentje is aangebroken... D'n Brouwert nodigt je uit om zondag 7 november een frisse neus te halen met aansluitend een dosis gezonde rode wangetjes. Die dag staat namelijk de boktocht op het programma. Deelnemers kunnen tussen 10 en 12 uur vertrekken van de horecagelegenheid voor een mooie wandeling door de regio: je kunt die ochtend kiezen of je de korte of lange afstand loopt. Bij terugkomst staat er een heerlijk bockbiertje (of een ander drankje) voor je klaar met iets lekkers erbij. Deelname kost 7,50 euro per persoon. Kinderen betalen 5 euro. Graag vooraf aanmelden zodat de organisatie weet hoeveel mensen zij kunnen verwachten. Vul het formulier in op www.herbergdenbrouwer.nl/boktocht

Bijzonder Brouwer
Wil je echt genieten? Dan is Bijzonder Brouwer wellicht iets voor je. Een concept waar de horecazaak vorig jaar al mee begonnen is, maar waar ze nu echt mee doorpakken. De chefs sloven zich uit voor een zesgangensmaakbeleving. De eerste editie is vrijdag 19 november. Het thema die avond is wild. De kosten voor dit avondvullende verwendiner zijn 35 euro per persoon. Om het compleet te maken, kun je kiezen voor een wijn- of bierarrangement voor respectievelijk 17 of 15 euro. Je krijgt dan bij elke gang een passend wijntje of biertje. Indien het restaurant vol zit, kun je ervoor kiezen het diner te nuttigen in het café. Dit gaat in goed overleg. Reserveren kan via 0486-450886. Wil je meer informatie? Stuur je vraag naar info@herbergdenbrouwer.nl

Muziekquiz
Ook in december hoef je je niet te vervelen bij D'n Brouwer. Zaterdag 18 december staat de inmiddels 'wereldberoemde' en altijd gezellige D'n Brouwer Muziekquiz op de agenda. Niet online, maar gewoon in het café. De presentatie ligt zoals altijd in handen van kastelein Rob Neijts en popprofessor Leon Edmonds. Dit duo leidt je door diverse muziekgenres, festivals, onvergetelijke artiesten en artiesten die allang vergeten zijn. Een team bestaat uit twee tot vier personen. De kosten betalen 2,50 euro per persoon, die avond ter plekke te betalen. Kom jij de titel binnenharken? Meld je dan aan via het formulier op www.herbergdenbrouwer.nl/muziekquiz. Zaterdag 18 december om 20 uur.

Oud en nieuw
Het nieuwe jaar luid je in bij D'n Brouwer. Op 1 januari om 0.30 uur 's nachts gaan de deuren open voor een mooi feestje. Herrie met Gerrie Soundsystem is uitgenodigd om de muziek te verzorgen. De prijs voor een ticket is 25 euro. Dit is inclusief vier consumpties. D'n Brouwer geeft dansgarantie. Dat wil zeggen dat je je geld terugkrijgt als het feest door de dan geldende coronamaatregelen niet door kan gaan.

Herberg D'n Brouwer vind je aan de Kerkstraat 62a in Zeeland. Dinsdag tot en met zaterdag ben je vanaf 11 uur welkom. Op zondag vanaf 12 uur. Meer informatie op www.herbergdenbrouwer.nl. Reserveren via 0486-450886.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties