Zeeland

Grote spullenmarkt op industrieterrein Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Carnavalsvereniging De Smouskes houdt, samen met de Zeelandse buurtschappen, op zondag 5 mei haar jaarlijkse spullenmarkt. Net als vorig jaar zetten zij de tent weer op bij industrieterrein Voederheil II. Dit terrein is te bereiken via de afslag Voederheil op de weg van Uden naar Ravenstein. Van 10 tot 16 uur kunnen bezoekers op het veld en in de tent terecht voor koopjes en andere hebbedingetjes die tegen een zacht prijsje verkocht worden.

Het zijn geen nieuwe spullen en er staan ook geen handelaren, want alle spullen die ter verkoop worden aangeboden zijn opgehaald in de Zeelandse buurten en worden verhandeld door vrijwilligers van de buurtschappen. De entree en de opbrengst van de verkoop van de spullen komen ten goede aan de organiserende stichting en deze buurtschappen.

Spullen voor Smouskes-tentoonstelling?
Kom je bij het opruimen voor de spullenmarkt nog leuke Smouskes-dingen (medailles, geschenken of andere dingen) tegen? De vereniging wil deze graag tentoonstellen tijdens haar jubileumfeest, het Wous-festival op 21, 22 en 23 juni. Neem contact op met pr@smouskes.nl of verpak de spullen in een aparte envelop/doos met opschrift, zodat de mensen van de Smouskes het tegenkomen bij het ophalen van de spullen voor de spullenmarkt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties