Zeeland

Grote Spullenmarkt bij

De Heische Tip Zeeland

Door De redactie

ZEELAND - De 47ste editie van de grote spullenmarkt, waarvan de opbrengsten ten goede komen aan de deelnemende Zeelandse buurtschappen en De Smouskes, wordt dit jaar gehouden op zondag 3 mei. Belangstellenden zijn weer van harte welkom van 10 tot 16 uur op het sportveld bij De Heische Tip.

Op deze locatie kunnen bezoekers terecht voor koopjes en hebbedingetjes die tegen een zacht prijsje verkocht worden. Het zijn geen nieuwe spullen en er staan ook geen handelaren, want alle spullen die ter verkoop worden aangeboden zijn opgehaald in de Zeelandse buurten en worden verhandeld door vrijwilligers van de buurtschappen.
In een tent worden de wat kwetsbaardere en kleinere spullen verkocht zoals apparatuur, speelgoed, kleding, serviesgoed en glaswerk. Op het veld staan de wat grotere spullen uitgestald zoals stoelen, tafels, fietsen en alle overige spullen.

Tot het begin van de middag zal er elk uur een veiling op het podium zijn waar de mooiste, vreemdste en ‘duurste’ spullen op een ludieke wijze aan de man worden gebracht.

Kom gezellig over het terrein struinen om te kijken of er iets voor u bij is. De entree bedraagt 2,50 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis doorlopen. Parkeren is gratis. Kijk voor meer informatie op www.smouskes.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties