Zeeland

Grote reünie bij 50-jarige ponyclub Jeanne d’Arc Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Ponyclub Jeanne d’Arc in Zeeland bestaat dit jaar 50 jaar. Dat viert de club met een groot feest op zaterdag 22 september voor alle leden, oud-leden en iedereen die de afgelopen jaren betrokken is geweest bij Jeanne d’Arc. Een mooie gelegenheid om met oude bekenden bij te praten en herinneringen op te halen over de ongetwijfeld mooie tijd bij de ponyclub.

Een speciale commissie is de afgelopen maanden druk bezig geweest met de voorbereidingen voor het jubileum. Namen van honderden oud-leden zijn opgespoord en tientallen uitnodigingen zijn de deur uitgegaan. Toch is het niet gelukt om alle goede adressen te achterhalen waardoor niet iedereen een brief in de bus heeft gehad.
Vandaar nu deze openbare oproep aan alle mensen die op wat voor manier ook betrokken zijn geweest bij ponyclub Jeanne d’Arc: meld je aan voor het jubileumfeest.
Er is de hele avond live-muziek van coverband Kubus, er zijn hapjes en drankjes en een aantal extra activiteiten en verrassingen. Voor de kosten wordt een bijdrage gevraagd van 15 euro per persoon, waarvoor je de hele avond verzorgd bent. De bijdrage kan worden overgemaakt op rekeningnummer: IBAN nr. NL72RABO0159541158 ovv voor- en achternaam.

Het feest is op zaterdag 22 september vanaf 19.30 uur. Opgeven kan nog tot 1 augustus via jubileumponyclub@gmail.com

 

|Doorsturen

Janneke

2018-06-24 19:53:06

Graag zoveel mogelijk delen....zou erg leuk zijn om vele oud leden en andere betrokkenen te zien!!!  Groetjes Janneke Geurts van Kessel van Beek 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties