Zeeland

Grote en kleurrijke vogeltentoonstelling in Garf Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De Zeelandse vogelvereniging Kleur en Zang houdt een grote, kleurrijke vogeltentoonstelling op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 november. Vogelsoorten in al hun variëteiten zijn aanwezig. De keuring vindt plaats op donderdag 21 november door de keurmeesters van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers. De kwekers hebben hun uiterste best gedaan om de vogels er op hun best uit te laten zien. Sommige zijn zelfs bij de 'kapper' gewassen en droog geföhnd, zodat het verenpak extra schoon is en glanst.

De aankleding van de tentoonstellingszaal wordt dit jaar weer verzorgd door Gerrit van der Wijst, samen met Wim en Henk Verkuijlen. Zij richten de ruimte in met bloemen en planten, wat voor zowel bezoekers als vogels rustgevend is. Het maakt het plaatje compleet.

Zaterdagmiddag komt om 13 uur een aantal kinderen op bezoek die zich hebben aangemeld via Sjors Sportief. Het is een leuke en laagdrempelige manier voor hen om kennis te maken met de vogelliefhebberij. Kleur en Zang bloeit. Het ledenbestand groeit en de sfeer in de club is opperbest. Bestuur en leden zijn trots dat door de leden weer een mooie tentoonstelling is ingericht. Ze willen daarom iedereen uitnodigen om de vogelshow te bezoeken. De toegang is gratis. Vrijdag ben je welkom van 19.30 tot 22 uur, zaterdag van 14 tot 22 uur en zondag van 10 tot 16 uur. De tentoonstelling is in dorpshuis De Garf in Zeeland.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties