Zeeland

Spaaractie bij Jumbo Eijsermans

Gratis kaartjes voor circus tijdens Halfvastenspektakel Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Het festivalterrein van de Halfvastenfeesten Zeeland vormt woensdag 25 en donderdag 26 maart het decor voor een gratis circus van internationale allure: Circus Maximum. Kinderen, ouderen en mensen met een beperking uit Reek, Schaijk en Zeeland mogen op deze dagen gratis een bezoek brengen aan één van de circusvoorstellingen. Tevens is Jumbo Eijsermans een spaaractie begonnen om de eerste duizend circusliefhebbers een bezoek te garanderen.

De resterende kaartjes worden weggegeven onder het motto 'wie het eerst komt wie het eerst maalt'. De organisatie is maandag 16 maart van 18.30 tot 19.15 uur aanwezig in Het Wapen van Reek, van 19.30 tot 20.15 uur in De Phoenix in Schaijk en van 20.30 tot 21.15 uur in De Garf in Zeeland. Op die tijden zijn de kaartjes gratis af te halen. Ouderen en mensen met een beperking uit Reek, Schaijk en Zeeland zijn apart benaderd en kunnen zich via hun vereniging of organisatie opgeven.

Circus Maximum
Circus Maximum beschikt over een grote tent met modern design en duizend comfortabele zitplaatsen. De voorstelling duurt twee uur (inclusief pauze) en is geschikt voor alle leeftijden. "Het circus en de feestavonden staan samen garant voor vier fantastische dagen", stellen initiatiefnemers Harold van Tiel en Jos van den Broek. "Het Halfvastenspektakel staat en valt met de samenwerking van allerlei mensen. Van bezoekers en vrijwilligers tot ondernemers. Met z'n allen maken we er weer een topfeest van."

Line-up
De dertiende editie van de Halfvastenfeesten vindt plaats op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart. Op het festivalaffiche prijken de namen van tientallen spetterende acts. Zoals altijd is de organisatie van het evenement er weer in geslaagd een programma neer te zetten dat klinkt als een klok. Onder anderen Jannes, The Partysquad, Henk Dissel, Stefan & Sean, Arjon Oostrom, Staal met Glazen, Meuk, The Boy Next Door, Repop, Johnny 500, het Foute Uur van QMusic, Billy the Kit, Sjieke Bazen, Steam en Wilbert Pigmans komen 27 en 28 maart naar Zeeland. En de komende tijd worden er nóg meer acts bekendgemaakt.

Tickets
Een kaartje voor vrijdag 27 of zaterdag 28 maart kost in de voorverkoop 26 euro. Wil je beide dagen gaan? Haal dan een combiticket voor 36 euro. Meer informatie over het programma en de verkoopadressen vind je op www.halfvastenfeesten.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties