Zeeland

Genieten van muziek in achtertuin van Pastorie

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - De muzikanten van muziekvereniging Zeelandia zaten onder en rond de notenboom, het publiek aan de rand van de prachtige achtertuin van De Pastorie in Zeeland. Het zomerconcert van Zeelandia was voor het talrijke publiek genieten van de muziek en van het schitterende weer.

Het concert vormde de ochtend van zondag 1 juli voor de slagwerkgroep en de harmonie van Zeelandia de afsluiting van het seizoen. Nog één keer laten horen en zien wat de vereniging in haar mars heeft om daarna enkele weken vakantie te vieren. De klanken klonken heel ver, zoals bezoekers meldden. Zij werden al gelokt door de muziek tijdens het inspelen.

De slagwerkgroep onder leiding van Robbert Hendriks kwam melodisch heel sterk voor de dag met moderne muziek uit populaire musicals en films als Tarzan en Lion King. Maar ook country stond op het programma. De harmonie onder leiding van Will Veraa deed daar niet voor onder. Star Wars vormde de opening en verder was muziek te horen uit de musical Soldaat van Oranje en swingende medleys met muziek van Frank Sinatra en Benny.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties