Zeeland

Gemeente Landerd tekent overeenkomst voor bouw nieuw dorpshuis Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Dinsdag 6 oktober tekende wethouder Ben Brands (links) namens de gemeente Landerd een overeenkomst met Rob Muller van Muller Bouw BV. Deze aannemer gaat het nieuwe dorpshuis in Zeeland realiseren. De gunning aan de Osse aannemer is het resultaat van een uitgebreid voortraject, waarbij drie commissies de plannen beoordeeld van vijf geselecteerde bouwbedrijven.

Muller Bouw start zo snel als mogelijk met de werkzaamheden in de Kerkstraat. Hoe het nieuwe dorpshuis er precies uit gaat zien, maken de gemeente en Stichting Dorpshuis Zeeland uiterlijk begin volgend jaar bekend. De daadwerkelijke bouw start vervolgens in het voorjaar van 2021.

Wethouder Brands heeft veel vertrouwen in deze aannemer. “Muller Bouw heeft ruime ervaring met dit soort projecten, onder andere met de bouw van de multifunctionele accommodatie in Lith en cultureel centrum Nesterlé in Nistelrode. Uit de plannen bij de aanbesteding blijkt dat ze een goed gevoel hebben voor wat Zeeland vraagt van een dorpshuis.”

Ruimte voor alle gebruikers
In het ontwerp is rekening gehouden met alle wensen van de gebruikers. Zo komt er onder meer een speciale ruimte voor jongeren die ‘De Toekomst’ is gedoopt.

|Doorsturen

Gerard

2020-10-06 21:43:44

Heel fijn dat het (hoognodige) nieuwe dorpshuis er gaat komen.  Wat ik wel een beetje vreemd en ook jammer vind is dat de keuze van de aannemer gevallen is op een aannemer van buiten onze gemeente.  

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties