Zeeland

Geen DFM maar goederenopslag aan Udenseweg Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op de voormalige locatie van Van Dongen en Oad aan de Udenseweg in Zeeland komt geen vestiging van DFM Bloemen & Planten, maar een goederenopslag. Dat laat de Landerdse wethouder Ben Brands dinsdagmiddag weten.

“De provincie wil op deze plek in het buitengebied geen tuincentrum hebben, dus daarom hebben we samen met de eigenaar van de grond (De Lorijn/Boslo Investment, red.) gekeken naar wat wél kan”, vertelt Brands. “Uit dat overleg is de mogelijkheid van een goederenopslag naar voren gekomen, voor een periode van voorlopig twee jaar. Je moet daarbij denken aan de opslag van zaken als bouwmaterialen, elektronica, meubels of eventueel voertuigen.”

Aan het gebruik van het 1.800 vierkante meter grote perceel is een aantal eisen gesteld, geeft de wethouder aan. “Vanwege de uitstraling mogen er alleen binnen goederen worden opgeslagen en niet buiten. Verder mogen er geen detailhandel en productie- en reparatiewerkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast dient, om forse verkeerstoename te voorkomen, het aantal voertuigbewegingen beperkt te blijven tot maximaal vier per dag.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties