Zeeland

Geen DFM maar goederenopslag aan Udenseweg Zeeland

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op de voormalige locatie van Van Dongen en Oad aan de Udenseweg in Zeeland komt geen vestiging van DFM Bloemen & Planten, maar een goederenopslag. Dat laat de Landerdse wethouder Ben Brands dinsdagmiddag weten.

“De provincie wil op deze plek in het buitengebied geen tuincentrum hebben, dus daarom hebben we samen met de eigenaar van de grond (De Lorijn/Boslo Investment, red.) gekeken naar wat wél kan”, vertelt Brands. “Uit dat overleg is de mogelijkheid van een goederenopslag naar voren gekomen, voor een periode van voorlopig twee jaar. Je moet daarbij denken aan de opslag van zaken als bouwmaterialen, elektronica, meubels of eventueel voertuigen.”

Aan het gebruik van het 1.800 vierkante meter grote perceel is een aantal eisen gesteld, geeft de wethouder aan. “Vanwege de uitstraling mogen er alleen binnen goederen worden opgeslagen en niet buiten. Verder mogen er geen detailhandel en productie- en reparatiewerkzaamheden plaatsvinden. Daarnaast dient, om forse verkeerstoename te voorkomen, het aantal voertuigbewegingen beperkt te blijven tot maximaal vier per dag.”

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Digikrant







Ook hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?