Zeeland

Geef.nl nieuwe sponsor open lentetoernooi Set’77

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Tennisvereniging Set'77 in Zeeland heeft een nieuwe sponsor gevonden die zijn naam verbindt aan het open lentetoernooi van de club. Dit is Geef.nl, een digitaal platform waar je op een tamelijk eenvoudige manier geld kunt inzamelen voor een goed doel, voor jezelf of voor een ander. In overleg met de directeur van Geef.nl, Jordan van Bergen, is een mooi concept bedacht waarmee Set’77 twee vliegen in één klap vangt.

Set’77 wil laten zien dat het in maatschappelijk opzicht ook zijn verantwoordelijkheid neemt door jaarlijks een vereniging, instelling, groep of individu uit Zeeland of 't Oventje financieel te ondersteunen als daar behoefte aan is. Via uiteenlopende inzamelacties gekoppeld aan het open lentetoernooi en een bijdrage van Geef.nl hoopt Set’77 per jaar minimaal 1.000 euro te kunnen doneren. Geef.nl investeert dus samen met de tennisclub in een lokaal goed doel én sponsort daarnaast het open lentetoernooi.

Leden kiezen
De leden van Set’77 doen suggesties voor het goede doel. Daarna maakt de Zeelandse tennisvereniging een selectie van drie mogelijke doelen en presenteert die in januari. Voor het komende jaar dus in januari. Uiteindelijk maken de leden de definitieve keuze voor het goede doel dat centraal staat bij het komende lentetoernooi in maart 2020. Meer informatie over het werk van Geef.nl is te vinden op de website https://www.geef.nl/nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties