Zeeland

Frans Bauer bij Hart voor Muziek in Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Bij Zalencentrum Het Witte Huis in Zeeland staat zondag 24 maart weer een opnamedag gepland van Hart voor Muziek. Na al het carnavalsgeweld is het weer hoog tijd voor gezellige Nederlandstalige muziek. De line-up is veelbelovend met als absoluut hoogtepunt de komst van Frans Bauer. De sympathieke Brabander is van de partij met zijn nieuwste single.

Naast Bauer zijn er nog vele andere grote namen. Wat te denken van Django Wagner, Wesley Klein, Roy Donders, Monique Smit, Willem Barth, Sieneke, Jeffrey Heesen, Stef Ekkel, Ferry de Lits, Joeri Plaizier, Arjon Oostrom, Jan van Est, Pascal Redeker, Nelis Leeman, Gebroeders Ko, Marlane, Marco de Hollander, Brian Voet, Helemaal Hollands, Danny Froger, Henk Damen, Pietje Tomassen, DuoNL, Colinda, Otto Lagerfett en Leen Zijlmans? Stuk voor stuk al de moeite waard om op 24 maart naar Zeeland te komen.

Wesly Bronkhorst
Als klap op de muzikale vuurpijl heeft Hart voor Muziek nog een grote naam: een miniconcert op
deze zondag van niemand minder dan Wesly Bronkhorst. Hij heeft met 'Trots op jou' de grootste hit van 2018 op zijn naam staan.
Hart voor Muziek is elke week te zien bij Omroep Brabant: zaterdag de hele dag en ook op donderdagmiddag. Alle 'oude' afleveringen zijn online terug te zien. Kortom: met een beetje moeite heb je elke dag een portie Hart voor Muziek. Kaarten voor 24 maart zijn verkrijgbaar bij Het Witte Huis aan de Reekseweg 7 in Zeeland en via www.hartvoormuziek.tv. Toegang is 12,50 euro. Kinderen 5 euro.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties