Zeeland

FOTOREPORTAGE: Twaalfde editie VCO Voetbaldagen staat bol van het talent

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op sportpark Den Dries in Zeeland vindt van woensdag 16 tot en met vrijdag 18 oktober de twaalfde editie plaats van de jaarlijkse Jumbo-Zonnenberg Voetbaldagen. In totaal 51 talenten van 6 tot en met 16 jaar worden de fijne kneepjes van de voetbalsport bijgebracht door gediplomeerde trainers. De deelnemende kinderen zijn lid van VCO, Festilent, DAW Schaijk, SES Langenboom, Blauw Geel, Constantia, FC De Rakt en FC Uden. Organisatie van de Voetbaldagen is in de vertrouwde handen van VCO.

Vrijdagmiddag 18 oktober staan de finales van ‘Goalmaster’ en de penaltybokaal op het programma en worden de prijzen uitgereikt aan de Koning en Koningin Voetbal van het driedaagse sportevenement. Zij ontvangen niet alleen een fraaie beker, maar ook een uitnodiging voor een wedstrijd van FC Den Bosch.

Het driedaagse voetbalspektakel op ’t Oventje wordt mogelijk gemaakt door de inzet van enkele tientallen vrijwilligers. Hoofdsponsors Jumbo Eijsermans en Zonnenberg Schoen- & Sportmode zorgen voor een financieel steuntje in de rug.

Arena nam woensdagmiddag een kijkje op de velden van VCO en maakte bijgaande fotoreportage.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties