Zeeland

FOTOREPORTAGE: Talenten schitteren tijdens Voetbaldagen VCO

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ZEELAND – Op sportpark Den Dries in Zeeland vindt van woensdag 17 tot en met vrijdag 19 oktober de elfde editie plaats van de jaarlijkse Jumbo-Zonnenberg Voetbaldagen. Onder heerlijke weersomstandigheden krijgen in totaal 66 jongens en 15 meisjes van 5 tot en met 16 jaar de fijne kneepjes van de voetbalsport bijgebracht door gediplomeerde trainers. De deelnemende kinderen zijn lid van VCO, Festilent, DAW Schaijk, Achilles Reek, Constantia, FC De Rakt, Hapse Boys, Juliana Mill, Venhorst en FC Uden. Organisatie van de Voetbaldagen is als vanouds in handen van VCO.

Vrijdagmiddag 19 oktober staan de finales van ‘Goalmaster’ en de penaltybokaal op het programma en worden de prijzen uitgereikt aan de Koning en Koningin Voetbal van het driedaagse sportevenement. Zij ontvangen niet alleen een fraaie beker, maar ook een uitnodiging voor een wedstrijd van FC Den Bosch.

Het driedaagse voetbalspektakel op ’t Oventje wordt mogelijk gemaakt door de inzet van enkele tientallen vrijwilligers en drie stagiaires van het Koning Willem I-college in Den Bosch en ROC De Leijgraaf in Veghel. Hoofdsponsors Jumbo Eijsermans en Zonnenberg Schoen- & Sportmode zorgen voor een financieel steuntje in de rug. Arena nam donderdagmiddag een kijkje op de velden van VCO en maakte bijgaande fotoreportage.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties