Zeeland

Filmavond door Objectief Zeeland

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

ZEELAND - Foto-, dia- en filmclub Objectief Zeeland presenteert vrijdag 24 januari een nieuwe filmavond. Dit begint met het tweede deel van het journaal uit 1981. Na de pauze is er een documentaire uit 1987-1988 plus oude dia's in een nieuw jasje. De voorstelling is in De Garf en start om 20 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

De onderwerpen van het journaal zijn onder meer damesvoetbal bij VV VCO, Mariaschool verhuist naar de Vlasgaard, tienjarig bestaan judovereniging, feestweek Klavertje Vier, vervolg bouw gemeentehuis, kleiduifschieten bij de jagersvereniging, volleybalclub Detac en werkgroepen van Zeeland Bewaart Zeeland (ZBZ).

Na de pauze is er een documentaire uit 1987/1988 over carnaval met Prins Tien Verbruggen. Hierna volgen oude dia’s in een nieuw jasje met eenn diamanten bruidspaar en zes gouden bruidsparen. Het gaat om C. Wientjes-van Dongen, A. van Dongen-Willems, A. Bongers-van de Rijt, A. van de Elzen-Verstegen, J. Hendriks-Daamen, J. van de Wijst-Dekkers en A. Jans-van de Loop.

Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Jan van der Aa via objectief.zeeland@zonnet.nl

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties